onsdag 1. april 2009

Elefanttrekking siste dagen i Thailand

Som dere forstaar har vi litt daarlig samvittighet for aa ha vaert saa daarlige paa bloggen, og proever aa gjoere det godt igjen naa! Vi har vaert et par dager i Krabi naa, en fin, liten by med mye lokalfolk og overraskende lite turister. Vi trengte noen dager med avslapping foer vi tar fatt paa den 15 timers lange bussturen til Kuala Lumpur. I tillegg til aa gjoere fint lite har vi ogsaa vaert paa elefanttrekking! Det var en veldig kul opplevelse, faktisk en av de kuleste turene vi har vaert med paa, ikke mye folk og veldig god tid. Kjekt!! Her kommer et lite knippe bilder fra dagene vaare:
Vi kjoepte snop for 30kr!
Vi fikk guidet tur i omraadet og fikk se og smake masse kule planter og krydder!

Stas aa kjoere tuk-tuk!
Marte synes ogsaa det!
Jostein tar seg en dukkert!
..og mater elefantene litt!

Elefanten fikk ogsaa lov til aa bade



Posering er viktig

Denne elefanten var 54 aar gammel!!
I jungelen

Ellers saa har vi tenkt aa vaere to-tre dager i Kuala Lumpur og noen dager i Singapore foer vi drar til Sydney. Vi gleder oss veldig til Australia, men det er litt vemodig aa forlate Asia etter to veldig bra maaneder her! Vi har allerede opparbeidet en liste over steder vi vil reise tilbake til:)
Men siden Jostein bare er opptatt av aa Skype med Torstein, og jeg maa gjoere dette helt alene, saa gir jeg meg naa. Vi sees om en maaned, merker at hjemlengselen har begynt aa melde seg litt, saa det skal bli godt aa komme hjem ogsaa! Snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar