onsdag 25. mars 2009

Hei

Da var det min (les: Jostein's) tur til aa oppdatere dere litt! Marte sitter hos frisoeren over gata aa faar retta haaret, og da fikk jeg jobben med aa vaske toey og oppdatere blogg, samt aa ordne biletter til Kho Phi Phi for i morgen. Noe urettferdig fordeling men det faar gaa.

Toeyvask trengtre vi virkelig, fant ut at vi ikke hadde vasket noe siden Hoi Ann, og det begynner aa bli en god stund siden.. Den siste tiden har vi liksom heller kjoept nytt toey og drasset paa en god haug skittentoey. Naa var den hugen paa stoerrelse tilsvarende sekkene vaare saa da var det paa tide aa ta tak.

Maa beklage den fravearende oppdateringen, maa proeve aa bli litt bedre der. Hadde skrevet et lang innlegg for noen dager siden, men da jeg skulle legge det ut var internett tiden utloept, saa ja jeg ble noe irritert og gadd desverre ikke aa skrive det paa nytt.

Ja, naa er vi forresten i Phuket, eller paa Phuket (tror jeg det blir) og i Patong.
Etter en herlig uke paa Koh Samui var vi noen dager paa Koh Tao, der det ble baade snorkling og dykking! Klaustrofobien ble beseiret og begravd da vi(les:Jostein, Marte sov/laa paa stranden aa solte seg) dykket igjennom en undervannshule, det var en kul opplevelse!

Turen fra Koh Tao til Phuket ble litt av en opplevelse, den bestod av, en baat tur, to turer med Pick up, to turer med minibuss, en Turbuss, samt en privatbil! Det tok noe tid, og vi var nok noe skeptiske underveis, men alt gikk bra og vi kom oss akkurat dit vi skulle.

Det har ikke blitt mye strand de siste dagene, vi har oppdaget at kroppene vaere mener de har faat nok sol for en stund. (noen mer enn andre) Kan nevne at ett medlem av reisegruppen maatte besoeke lege paa grunn av solskade i ansiktet. Legen hadde heldigvis loesningen paa problemet, og vi har ogsaa gaatt til innkjoep av solkrem med faktor 50! Saa naa skal vi vaere godt utrustet!

Det som er greit med aa vaere solbrend er at man kan gjoere andre ting enn aa gaa paa stranda, da kan man shoppe med god samvittighet! Noe jeg med sikkerhet kan si vi begge har gjort! Det skader heller ikke at vi begge fikk et meget fint beloep igjen paa skatten!

Naa blir det Koh Phi Phi neste, der satser vi paa aa faa dykket med haier! Deretter gaar turen til Krabi, og 8 april flyr vi til Sydney!

Snakkes!

2 kommentarer:

  1. Konge å lese mann! Godt det ikke bare blir soling på stranda:P men du må jo passa på trynet jostein:P regner det er deg som hadde en tur t legen:P kos dere videre!

    SvarSlett
  2. Hvor blir det av alle de fine bildene???

    SvarSlett