torsdag 5. februar 2009

London - Kina - Japan

Iallefall Kina, London ble ikke noe av, fordi alle flyplassene var stengt. Dermed ble det aatte timers venting foer vi dro til Helsinki, og saa videre til Beijing. Flyene var dritfine, men egne TV'er! Og Jostein fikk tigga til seg tre middager og to frokoster, saa maten var heller ikke gal.
Men iallefall, en liten oppdatering: Beijing er en utrolig kul by. Vi har sett Den Himmelske Fredsplass, Den forbudte by, Ming-gravene, Den kinesiske mur og Silkemarkedet. Vi har tatt lokalbuss til 1 kr og undergrunnen til 2 kr, og kjoept Polo-skjorter til 30 kr. Ellers saa har vi spist tradisjonell kinesisk mat, der alle rundt bordet deler paa alle rettene, og man drikker varm te istedet for vann. Ellers er kineserne utrolig hyggelige, alle er vennlige og alle vil ha bilde av oss sammen med ungene sine. Vi foeler oss som superstjerner!
Den kinesiske mur var foroevrig en opplevelse for seg selv. Det var boder i hytt og pine, som solgte alt mulig av souvenirer, det var bjoerner som pauseunderholdning i koen, og paa vei opp til muren tok vi bob-bane! Rene tivoliet:)
Ellers tenker vi oss videre til Shanghai etterhvert, vi dropper Xian, og faar heller noen flere dager i Beijing.

Bilder kommer etterhvert!

Haaper dere har det bra, vi tenker masse paa dere:)

5 kommentarer:

  1. Hei dere to heldiggriser! Nyt turen og alle øyeblikkene, dere fortjener det! Hils alle kjente:-)!

    SvarSlett
  2. Ååå London - China - Japan! skjønner ikke hvordan dere kan droppe den reiseruta:P hehe!
    Gøy å høre at dere har det bra:) Har det blitt no dunjakke safari eller:P?
    Meny er ikke det samme uten deg marte! stadig vekk folk som spør om jeg har hørt fra dere;)

    SvarSlett
  3. Så bra at dere har fått sett så masse allerede! Høres ut som dere koser dere:D Her er det bare snø, snø, snø..... har snødd i 3 dager nå, selv om dere kanskje ikke har det så varmt hadde gjort mye for å bytte med dere nå! Kos dere masse visere<3

    SvarSlett
  4. Japan???? Måtte flyet ta en stor sving?

    SvarSlett
  5. Så kjekt at dere har det fint :-) Nå skal jeg på skitur. Kos dere, kjempeglad i dere begge.

    SvarSlett